Space Tower Legrabox Innerfree

20,500 L34,000 L

·Sirtare te brendshem me xhama anash  me trashesi 12.8 mm ne ngjyre te bardhe, te zezeantrazit dhe inox.

·Mund te perdoret per kolone ushqimore ,ku mund ta organizoni me sa sirtare te deshironi.

·Lartesia e sirtarit eshte 19.1 cm, gjatesi 30-50 cm dhe gjeresi nga 20 cm deri ne 120 cm.

·Kapaciteti mbajtes 40 kg deri ne 70 kg.

·Blumotion– hapja me doreze dhe mbyllja e bute fale mekanizmit soft-close,

·Tip-On Blumotion – hapja me shtypje te lehte dhe per ta mbyllur mjafton nje shtyrje e lehte, ne dizajnin e mobiljeve pa doreze,

·Servo-Drive – mekanikem elektrik, hapja me nje prekje te lehte dhe mbyllja me nje shtyrje te lehte.

·Sqarim Ngjyra antrazit ka te njejtin cmim si ngjyra e bardhe dhe e zeze.

Mundesi te ndryshme dizajnimi, i pershtatshem per ambiente te ndryshme.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Space Tower Legrabox Innerfree
20,500 L34,000 L

Me Shume Informacion

Ngjyra

Bardhe, inox, Zeze

Menyrat e Hapjes

Blumotion, Tip-on Blumotion