Space Tower Legrabox C Inner

16,000 L29,900 L

·Sirtare te brendshem me anesore metalike me trashesi 12.8 mm ne ngjyre te bardhe, te zeze ,antrazit dhe inox.

·Mund te perdoret per kolone ushqimore ,ku mund ta organizoni me sa sirtare te deshironi.

·Lartesia e sirtarit eshte 19.1 cm, gjatesi 30-50 cm dhe gjeresi nga 20 cm deri ne 120 cm.

·Kapaciteti mbajtes 40 kg deri ne 70 kg.

·Blumotion– hapja me doreze dhe mbyllja e bute fale mekanizmit soft-close,

·Tip-On Blumotion – hapja me shtypje te lehte dhe per ta mbyllur mjafton nje shtyrje e lehte, ne dizajnin e mobiljeve pa doreze,

·Servo-Drive – mekanikem elektrik, hapja me nje prekje te lehte dhe mbyllja me nje shtyrje te lehte.

·Mundesi te ndryshme dizajnimi, i pershtatshem per ambiente te ndryshme.

·Sqarim Ngjyra antrazit ka te njejtin cmim si ngjyra e bardhe dhe e zeze.

·Ne cmim eshte llogaritur nje sirtare, pasi mund ta organizoni ne sa sirtare te deshironi.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Space Tower Legrabox C Inner
16,000 L29,900 L

Me Shume Informacion

Menyrat e Hapjes

Blumotion, Tip-on Blumotion

Ngjyra

Bardhe, inox, Zeze