KENDORE NE FORME GJYSEM RRETHI

35,000 L

·Kendore ne forme gjysem rrethi me baze te bardhe.

·Ne permasa 40 cm, 45 cm dhe 60 cm dhe mbyllja e tij behet bute fale mekanizmit soft- close.

·Behet me hapje majtas ose djathtas.

·Minimumi i permases qe kanata duhet te jete per kete mekanizem eshte 41 cm.

·Kapaciteti i seciles shporte eshte 20 kg.

·Me mekanizmin e kendit ju mund te shfrytezoni hapesiren e ruajtjes dhe gjithashtu eshte teper komode ne perdorim.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne