Ambia-Line gomine

4,500 L

•Ambia- Line per Legrabox- organizuese per sirtaret, ne ngjyren e zeze.

·Permasa 20 cm gjeresi dhe 47 cm gjatesi.

·Shume praktike per perdorim.

·Dizajn i holle elegant.

·Lartesia e kornizave 5 cm

·Organizimi mund te behet ne varesi te permasave te sirtarit.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne