Ambia-Line Preresja e fleteve mbeshtjellese

12,000 L

·Preresja e fleteve mbeshtjellese BLUM– per qeset e kuzhines dhe letrat e aluminit.

·Materiali : plastike/celik i pandryshkshem(inox)

·Ngjyra : gri orion pa shkelqim.

·Gjeresia 18.7 cm dhe gjatesia 40.9 cm

·Nderthurja midis funksionalitetit, dizajnit dhe cilesise se larte.

·Shkopi i fletes ndihmon qe ta terhiqni letren e kuzhines pa shkaktuar rrudha.

·E sigurt ndaj rreshqitjes si rezultat i fiksimit fleksibel ne bazament.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne