Ambia-Line

7,700 L

•Ambia- Line per Legrabox- organizuese per sirtaret, ne ngjyren e zeze dhe te bardhe. 

·Shume praktike per perdorim.

·Dizajn i holle elegant.

·Lartesia e kornizave 110 mm.

·Organizimi mund te behet ne varesi te permasave te sirtarit.

·Perdorim ne ambiente te ndryshme.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne