Legrabox C Inner

16,000 L29,900 L

•Legrabox C Inner

·Sirtare te brendshem me anesore metalike me trashesi 12.8 mm ne ngjyre te bardhe, te zeze ,antrazit dhe inox.

·Lartesia e sirtarit eshte 19.1 cm, gjatesi 30-50 cm dhe gjeresi nga 20 cm deri ne 120 cm.

·Kapaciteti mbajtes 40 kg deri ne 70 kg.

·Blumotion– hapja me doreze dhe mbyllja e bute fale mekanizmit soft-close,

·Tip-On Blumotion – hapja me shtypje te lehte dhe per ta mbyllur mjafton nje shtyrje e lehte, ne dizajnin e mobiljeve pa doreze,

·Servo-Drive – mekanikem elektrik, hapja me nje prekje te lehte dhe mbyllja me nje shtyrje te lehte.

Mundesi te ndryshme dizajnimi, i pershtatshem per ambiente te ndryshme.

Sqarim Ngjyra antrazit ka te njejtin cmim si ngjyra e bardhe dhe e zeze.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Legrabox C Inner
16,000 L29,900 L

Me Shume Informacion

Menyrat e Hapjes

Blumotion, Tip-on Blumotion

Ngjyra

Bardhe, inox, Zeze