Space Corner D

12,500 L13,500 L

Space Corner D- sirtare per kend.

·Sirtari Space Corner behet me xhama anash ose pa xhama ne varesi te deshires.

·Lartesia 22.4 cm , ndersa permasat si gjeresia dhe gjatesia e sirtarit jane te rregullueshme sipas hapesires qe keni.

·Blumotion– hapje me doreze dhe mbyllje e bute dhe e lehte.

·Servo-drive– hapje me nje prekje te lehte dhe mbyllje e bute dhe e lehte.

·Organizimi behet me sa sirtare te deshironi.

·Shfrytezoni hapesiren e kendit tuaj ne maksimum dhe nuk duhet qe te perkuleni per te arritur gjerat.

·Iu ofron komoditet te larte gjate punes suaj te perditshme ne kuzhine.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Space Corner D
12,500 L13,500 L

Me Shume Informacion

Ngjyra

Bardhe, Zeze