Elektromotori

32,700 L

·Elektromotor per te bere mekanizmat elektrike.

·I pershtatshem per mekanizmat Aventos HF, Aventos HS dhe Aventos HL.

·I mer komandat ne menyre manuale, ju mund te percaktoni edhe kendin e hapjes se mekanizmit.

·Cilesi e larte dhe i sigurte.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Elektromotori
32,700 L