Kapaket mbulues dhe celesat

12,000 L

·Kapaket mbulues per mekanizmat dhe celesat per mbylljen e mekanizmave ne menyre manuale.

·Te pershtatshem per mekanizmat Aventos HF, Aventos HS, Aventos HK Top dhe Aventos HL.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne