Sistemi Loft nga GTV

15,000 L

·Sistemi Loft  – Sistemi i shinave rreshqitese per dollape te montuara brenda kabinetit.

·Per kanate me peshembatje deri ne 100 kg maksimumi.

·Per Kanata mobilje .

·Gjatesia e shines eshte 2 metra, dhe kanatat mbyllen bute dhe lehte.

·Cilesi e larte , funksion dhe komoditet ne perdorim.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Sistemi Loft nga GTV
15,000 L