Spot Atom

1,700 L

·I pershtashem per ambiente te ndryshme.

·Fuqia 3 w , 24 VDC.

·Ne dy variante e bardhe dhe satin nikel.

·Me diameter 57mm, dhe i thelle 8mm.

·Dizajn unik, dhe cilesi e larte.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne