Led Hiddi

3,300 L

·Led i pershtatshem per sirtare me sensor .

·I pajisur me sensor ne momentin kur hapet sirtari ndizet , ne momentin kur mbyllet fiket automatikisht.

·I thelle 1.5 mm, gjeresia 2.5 mm dhe gjatesia 9.8 mm

·Fuqia 3.1w24VDC.

·Ndricues ne ngjyre te ftohte ose te ngrohte sipas deshires.

·Projeksioni i drites shperndahet njetrajtesisht.

·Dizajn funksional dhe modern e kombinuar me cilesi te larte 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne