Doreze Terni

180 L

·Doreze per mobilje nga GTV.

·Ne ngjyre te zeze, inox dhe te bardhe.

·Cilesi e larte dhe dizajn modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Doreze Terni
180 L

Me Shume Informacion

Ngjyra

Bardhe, inox, Zeze