Doreze per mobilje

620 L790 L

·Doreze per mobilje nga System Handle.

·Ne permasat 96mm dhe 160 mm.

·Materiali crome.

·Cilesi e larte dhe dizajn modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Doreze per mobilje
620 L790 L

Me Shume Informacion

size

160mm, 96mm