Doreze Vito GTV

370 L670 L

·Doreze per mobilje nga GTV.

·Ne permasen 160 mm dhe 288 mm.

·Ne materialin crome.

·Cilesi e larte dhe dizajn modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Doreze Vito GTV
370 L670 L

Me Shume Informacion

gjatesia

160 mm, 288 mm