Doreze Vito GTV

570 L

·Doreze per mobilje Vito nga GTV.

·Ne permasen 288 mm.

·Ne ngjyren e zeze.

·Cilesi e larte dhe dizajn modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Doreze Vito GTV
570 L