Doreze per mobilje Flavia GTV

300 L400 L

·Doreze per mobilje nga GTV.

·Ne permasen 96mm dhe 128mm.

·Ne ngjyre te zeze dhe gold.

·Cilesi e larte dhe dizajn modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Doreze per mobilje Flavia GTV
300 L400 L

Me Shume Informacion

gjatesia

128mm, 96mm