Doreze Inkaso

460 L500 L

·Doreze per mobilje nga GTV.

·Ne permasen 160mm dhe 128mm.

·Ne ngjyre te zeze.

·Cilesi e larte dhe dizajn modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Doreze Inkaso
460 L500 L

Me Shume Informacion

gjatesia

160 mm, 128mm

Ngjyra

Zeze