Doreze Oktavia

350 L380 L

·Doreze per mobilje nga GTV.

·Ne permasen 160mm dhe 192mm.

·Ne ngjyre te inox dhe krom .

·Cilesi e larte dhe dizajn modern

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Me Shume Informacion

gjatesia

160 mm, 192mm