Doreze Camai

260 L

·Doreze per mobilje nga GTV.

·Ne permasen 128mm 

·Ne ngjyre bronz .

·Cilesi e larte dhe dizajn modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne