Doreze WP GTV

280 L

·Doreze per mobilje nga GTV.

·Ne permasen 96mm 

·Ne ngjyre te zeze dhe antike.

·Cilesi e larte dhe dizajn modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Doreze WP GTV
280 L