Menteshe 45 grade

600 L950 L

·Menteshe 45 grade , nga Blum.

·Ne variantin blumotion per mbyllje sa me te bute te kanatit dhe me mekanizem mbylles (suste).

·Menteshe plotesisht metalike.

·Centim 3- dimensional i kanatit.

·Montim shume i lehte.

·Cilesi shume e larte dhe komoditet ne perdorim.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Me Shume Informacion

Menyrat e Hapjes

Blumotion, me suste