Menteshe -45°

950 L

·Menteshe  me kend -45 °, me hapje nga jashte .

·Kendi i hapjes 110°.

·Me Blumotion te integruar, mbyllje e bute dhe e lehte e kanatit.

·Centrim 3-dimensional.

·Montim i thjeshte.

·Cilesi e larte e kombinuar me dizajnin dhe funksionalitetin.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne