Menteshe Xhami

650 L

·Menteshe per dyert e xhamit.

·Me mekanizem mbylles ( suste ).

·Kendi i hapjes 94°.

·Menteshe plotesisht metalike.

·Centim 3- dimensional i kanatit.

·Montim shume i lehte.

·Cilesi shume e larte dhe komoditet ne perdorim

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Menteshe Xhami
650 L