Menteshe e drejte Blumotion

450 L550 L

·Menteshe me Blumotion– mbyllje e lehte dhe  e bute e kanatit.

·Centrim 3-dimensional i kanatit.

·Ne variantin inox dhe Onyx e zeze nje mbeshtetje per tendecat e reja ne fushen e  mobiljeve.

·Montim shume i lehte.

·Cilesi shume e larte dhe komoditet ne perdorim.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Menteshe e drejte Blumotion
450 L550 L

Me Shume Informacion

Ngjyra

inox, Zeze