Menteshe 125º

1,200 L

·Menteshe per dyer te trasha dhe dyer me profile

·Menteshe plotesisht metalike.

·Kendi i hapjes 125º

·Me Blumotion te integruar, mbyllje e bute dhe e lehte e kanatit.

·Centrim 3-dimensional.

·Montim i thjeshte.

·Cilesi e larte e kombinuar me dizajnin dhe funksionalitetin.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Menteshe 125º
1,200 L