Menteshe dopio Gunge 100 °

250 L

Menteshe me gunge me susteBlum.

·Kendi i hapjes 100°.

·Centrim 3-dimensional.

·Montim i thjeshte.

·Cilesi e larte e kombinuar me dizajnin dhe funksionalitetin.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne