Menteshe e zeze per korniza alumini

550 L

·Menteshe per korniza alumini te holle e zeze nga Blum.

·Me ose pa mekanizem mbylles (suste).

·Menteshe plotesisht metalike.

·Centim 3- dimensional i kanatit.

·Montim shume i lehte.

·Cilesi shume e larte dhe komoditet ne perdorim.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne