Tip-on i gjate me zbutes

900 L

·Me Tip-On ofrojme mbeshtetje mekanike te hapjes se kapakeve pa doreza.

·Kapaket hapen pa mundim dhe mbyllen ne menyre komode vetem me nje shtytje te lehte.

·Per perdorim me menteshat Blum me suste.

·Gjendje ne ngjyrat i bardhe, i zi dhe gri.

·Cilesi dhe funksion.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Tip-on i gjate me zbutes
900 L