Menteshe 170 °

620 L990 L

·Menteshe me hapje 170 ° nga Blum.

·Kendi i hapjes 170 °, per shfrytezim maksimal te hapesires.

·Ne variantin blumotion per mbyllje sa me te bute te kanatit dhe , me ose pa mekanizem mbylles (suste)

·Menteshe plotesisht metalike.

·Centim 3- dimensional i kanatit.

·Montim shume i lehte.

·Cilesi shume e larte dhe komoditet ne perdorim.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Menteshe 170 °
620 L990 L

Me Shume Informacion

Menyrat e Hapjes

Blumotion, me suste, pa suste