Menteshe Cristallo

1,300 L1,450 L

·Menteshe per kanate mobilje-xham nga Blum.

·Kendi i hapjes 110 °

·Ne variantin blumotion per mbyllje sa me te bute te kanatit dhe tip-on , me ose pa mekanizem mbylles (suste).

·Centim 3- dimensional i kanatit.

·Montim shume i lehte.

·Cilesi shume e larte dhe komoditet ne perdorim.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Me Shume Informacion

Menyrat e Hapjes

Blumotion, Tip-on