Zbutes per kanata te renda

250 L

·Zbutes per kanata te renda– levizje perfekte ne menyre te bute dhe te lehte.

·Per perdorim me menteshat Blum.

·Materiali plastike.

·Ngjyra gri.

·Komoditet ne perdorim.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne