Menteshe e drejte 110 °

600 L

·Menteshe e drejte 110 ° me klik Inox.

·Me blumotion per nje mbyllje te lehte dhe te bute te kanatit.

·Menteshe plotesisht metalike.

·Kendi i hapjes 110 °.

·Centrim 3-dimensional.

·Montim i thjeshte.

·Cilesi e larte e kombinuar me dizajnin dhe funksionalitetin.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne