Zbutes per menteshe me gunge 100°

350 L

·Zbutes piston per menteshe e drejte 100 °

·Sistemi pershtatet vete sipas shpejtesise se mbylljes dhe peshes se kanatit.

·Perfshin mbrotje te integruar ndaj mbingarkeses.

·Komoditet i jashtezakonshem fale aftesise se larte pershtatese.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Zbutes per menteshe me gunge 100°
350 L