Menteshe 180° me qafe te shkurter

850 L950 L

·Menteshe kendi  180 ° me bisht te shkurter.

·Ne variantin Inox dhe te zeze.

·Me Blumotion te integruar, mbyllje e bute dhe e lehte e kanatit.

·Centrim 3-dimensional.

·Montim i thjeshte.

·Cilesi e larte e kombinuar me dizajnin dhe funksionalitetin.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Me Shume Informacion

Ngjyra

inox, Zeze