Xhol vaji Ovalina Antrazit

8,500 L12,000 L

·Xhol vaji nga Siderplast.

·Me gjeresi ne permasen 15 cm, 20 cm, 30 cm dhe 40 cm..

·Ngjyra antrazit .

·Mbyllja behet e bute dhe e lehte fale sistemit blumotion.

·Cilesi e larte dhe funksionalitet gjate perditshmerise suaj.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Xhol vaji Ovalina Antrazit
8,500 L12,000 L

Me Shume Informacion

size

15 cm, 20 cm, 30 cm, 40 cm