Kosh per rroba

18,900 L

·Kosh per rroba me shina Blum.

·Materiali plastik cilesore ,ngjyra e bardhe.

·Dy kosha me kapacitet mbajtes 40 litra secili.

·Thellesia 50 cm dhe lartesia 50.6 cm

·Dizajn funksional dhe modern.

·Komoditet per perditshmerine tuaj.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne