Organizuese Sky per sirtare

1,900 L3,200 L

Mbajtese per luget dhe pirunjt  nga  Agoform.

·Ne permasat 60 cm, 70 cm, 80 cm  dhe 90 cm.

·Cilesi e larte, materiali plastike.

·Dizajn modern dhe funksional qe iu ofron komoditet gjate punes suaj te perditshme.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Organizuese Sky per sirtare
1,900 L3,200 L

Me Shume Informacion

size

60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm