Shina me rrula

660 L1,300 L

·Shina te thjeshta Blum.

·Ne gjatesi 30-50cm , 55 cm, 60 cm dhe 65 cm.

·Cilesi e larte, funksion dhe jetegjatesi per mobiljet tuaja.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Me Shume Informacion

size

30 cm – 50 cm, 55 cm / 60 cm, 65 cm