Ndaresi gjatesor per Tandembox

200 L

·Ndaresi gjatesor per organizim te sirtareve Tandembox.

·Praktike per perdorim ne kuzhine.

·Ngjyre e bardhe dhe e zeze.

·Pozicionim sipas deshires dhe qendrim i sigurt.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne