Kapese shufre per Tandembox

350 L

·Kapese per shufren organizuese,  per sirtaret Tandembox.

·Ngjyre e bardhe dhe e zeze.

·Montim shume i lehte.

·Per nje shufer ndarese nevojiten 2 kapese shufre.

·Cilesi e larte nga Blum.

 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne