Shufer organizuese per sirtarin

1,730 L2,700 L

·Shufer ndarese per organizimin e sirtareve tandembox.

·Ngjyre e bardhe dhe e zeze.

·Ne gjatesine 90 cm dhe 120 cm, te pershtatshme per permasa te  ndryshme pasi mund te priten.

·Montim i thjeshte.

·Cilesi e larte nga Blum.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Me Shume Informacion

gjatesia

120 cm, 90 cm