Ndarese te vogla per sirtare.

600 L

·Ndarese te vogla per shufren organizuese per sirtarin Tandembox.

·Ngjyra e bardhe dhe e zeze.

·Praktike per perdorim ne kuzhine.

·Pozicionim sipas deshires dhe qendrim i sigurt.

 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne