Shufer ndarese per Legrabox

3,000 L

·Shufer ndarese per organizimin e sirtarit Legrabox.

·Gjatesia 108 cm.

•E kompletuar nje shufer , 2 kapse per shufer dhe dy ndares gjatesor.

·Cilesi e larte, mundesi te ndryshme organizimi sipas deshires.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne