Orga-Line Preresja e letres se aluminit

6,000 L

·Preresja e fleteve mbeshtjellese BLUM- per letren e aluminit.

·Materiali : plastike/celik i pandryshkshem(inox)

·Ngjyra : gri e hirte.

·Gjeresia 8.85cm , gjatesia 41.1 cm dhe  lartesia 6.93 cm.

·Nderthurja midis funksionalitetit, dizajnit dhe cilesise se larte.

·E sigurt ndaj rreshqitjes si rezultat i fiksimit fleksibel ne bazament.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Orga-Line Preresja e letres se aluminit
6,000 L