Kendore Quadra 45 cm

44,000 L

·Kendore me kater kosha antrazit .

·Ne permase 45 cm dhe mbyllja e tij behet bute fale mekanizmit soft- close.

·Behet me hapje majtas ose djathtas.

·Me mekanizmin e kendit ju mund te shfrytezoni hapesiren e ruajtjes dhe gjithashtu eshte teper komode ne perdorim.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne