Ulje

Tavoline hekurosje

11,700 L

-11%

·Tavoline hekurosje me shina dhe  me palosje .

·Permasa: Gjatesia totale 88 cm, gjeresia 32 cm, lartesia 15 cm dhe thellesia 48 cm.

·Nuk ze shume hapesire, ne momentin qe mbaroni pune ju thjeshte e palosni.

·Praktike ne perdorim dhe funksionale.

·Iu ofron komoditet gjate perditshmerise suaj.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne