Tavoline Hekurosje me rrotullim

10,500 L

· Tavoline hekurosje me rrotullim.

·Dimesionet : gjeresia 45 cm , thellesia 45 cm dhe gjatesia 81 cm .

·Ngjyra gri.

·Teper praktike.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Tavoline Hekurosje me rrotullim
10,500 L