Kosh Praktiko

5,500 L6,500 L

·Kosh Praktiko nga Siderplast- kosh mbeturinash i pershtatshem per sirtare.

·Ne permasat 60 cm dhe 90 cm.

·Kapaciteti mbajtes 24 litra koshi ne permasen 60 cm dhe 36 litra koshi ne permasen 90 cm.

·Funksional dhe praktik ne perdorim.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Kosh Praktiko
5,500 L6,500 L

Me Shume Informacion

size

60 cm, 90 cm